Monipuolista ohjelmapalvelua Haminassa

Ohjelmapalvelumme avulla järjestät esimerkiksi henkilökunnallesi erilaisen tyky-päivän tai kaveriporukallesi unohtumattoman illanvieton. Kaikkiin tapahtumiin ja ohjelmapalveluihin on mahdollista yhdistää kahvitus- tai ruokapalvelut sekä saunominen savusaunassa.Tarkempaa tietoa voit lukea rinnakkaissivuiltamme.

Rallikyyditykset

Istahda kartturin paikalle ralliauton kyytiin ja nauti hallitusta nopeudesta. Voit valita, haluatko perinteisemmän kaksivetoisen ralliauton kyytiin vai otatko allesi nelivetoisen auton nykyaikaisilla tekniikan herkuilla.
 

Offroad maastoautolla

Koe, miltä tuntuu vastata vaihtelevan maaston tarjoamiin haasteisiin läpi metsäisen reitin. Istahda maasturimme kyytiin joko kartturiksi tai kuljettajaksi. Kutsu ystäväsi tai asiakkaasi viettämään mieleenpainuvaa ajotapahtumaa. Tässä lajissa säät eivät häiritse päivän toteuttamista.

Hevoskyyditykset

Hitaamman ja moottoroimattoman vauhdin ystäville tarjolla on hevoskyyti, kesällä kärryillä ja talvella kelien salliessa reellä. Vauhti on valittavissa ääripäästä toiseen.
 

Metsäretket

Lähtekää nauttimaan liikunnasta, kauniista luonnosta ja raikkaasta ilmasta! Lähdemme mukaanne oppaaksi ja saapuessamme eväspaikalle, siellä odottavat jo höyryävät nokipannukahvit ja tuoreet tuoksuvat pullat.

Tyky-ja tyhypäivät

Tule työyhteisösi kanssa Latopirttiimme, Metsäkotaamme tai Metsäkirkkoomme ja niiden lähistöön nauttimaan vaihtelevien vuodenaikojen suomasta rikkaudesta ympäröivässä luonnossa sekä aidoista elämyksistä aktiviteettiemme parissa.


Tai miltä kuulostaisi vauhdikas tyhy-päivä ensin offroadin / rallin merkeissä ja sen jälkeen Kultaankoskelle koskenlaskuun?
Eikä tietenkään unohdeta herkuttelua aktiviteettien ohessa!
Tutustu tähän vaihtoehtoomme lisää tästä: Vauhdikas Tyhy-päivä.

Kaikki nämä tietenkin työajan puitteissa.

Kokous- tai koulutuspäivät

Koulutus- ja kokousmateriaalien havainnollistamiseen käytettävissäsi on nykytekniikkaa eli kannettava tietokone, videotykki ja valkokangas (myös perinteinen fläppitaulu löytyy). Päivään kuuluvat luonnollisesti myös ruoka- ja kahvitauot, valittavissasi on erilaisia vaihtoehtoja pikkusuolaisesta oikeaan maalaislounaaseen
 

Pienimuotoiset perhejuhlat

Vietä hääsi, syntymäpäiväsi tai muut juhlasi persoonallisella tavalla maaseudun rauhassa. Idylliset Latopirttimme ja Metsäkotamme odottavat sinua ja vieraitasi! Sopiva osallistujamäärä on 10-40 henkilöä, kesäaikana myös tätä isommat ryhmät!

Metsäkirkko

Mikä olisikaan idyllisempi paikka sanoa "tahdon", kuin kaunis suomalainen luonto ja idyllinen Metsäkirkkomme? Kirkkoon patikoidaan viitoitettua metsäpolkua pitkin. Perillä eteesi aukeaa haapapenkein varusteltu idyllinen luonnonsali, johon mahtuu istumaan reilusti yli sata ihmistä. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Jos löysit ohjelmapalveluidemme joukosta jotakin mielenkiintoista, ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele lisää! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja pyrimme parhaamme mukaan luomaan täydellisen kokonaisuuden juuri sinulle ja seurueellesi. Olet sydämellisesti tervetullut!

Kiinnostuitko palveluistamme?

 •  Offroad maastoautolla
 •  Rallikyyditykset
 •  Hevoskyyditykset
 •  Tykypäivät
 •  Metsäkirkko
 •  Metsäretket
 •  Hemmottelupaketit
 •  Liikunnan iloa
 •  Jousiammunta
 •  Kokous- tai koulutuspäivät
 •  Pienimuotoiset perhejuhlat

Kerro meistä kavereillesi